O nama

“Urbis centar” je osnovan u Banjoj Luci 2010. godine od strane iskusnih i dokazanih stručnjaka izrazličitih oblasti koji su svoju dosadašnju karijeru proveli baveći se poslovima urbanizma, planiranja prostora, projektovanja, izrade studijske dokumentacije i uopšte, širokog spektra poslova vezanih za razvoj, organizaciju i uređenje prostora.

Na taj način je nastala mlada firma sa respektabilnim kadrom, koja se već danas može svrstati među vodeće kuće u regiji koje se bave poslovima iz oblasti prostornog i urbanističkog planiranja, projektovanja, zaštite životne sredine, saobraćaja i ostalih oblasti uređenja prostora. Osnivači preduzeća su udružili snage sa ciljem stvaranja preduzeća koje bi svojim djelovanjem doprinijelo razvitku aspekata društva i korištenja prostora u domenu kojim se bavi, pri tome koristeći najsavremenije trendove i tehnologije, dugogodišnje iskustvo i znanja koja su stečena u praksi.

Cilj je stvaranje kvalitetnog proizvoda, po najstrožim evropskim standardima, koji će biti prepoznatljiv, provodljiv, ekološki prihvatljiv, uz korištenje i zaštitu resursa iz neposrednog okruženja. Našim budućim radom ćemo, uz saradnju sa lokalnom i širom zajednicom, kao i sa privatnim investitorima, raditi na unapređenju našeg preduzeća, kao i društvene zajednice u kojoj egzistiramo.